Dentify испраќа до Вашиот пациент

СМС потсетник 24 часа пред терминотE-mail потсетник за закажан терминпотсетник за редовен прегледроденденска честитка

СМС потсетник

Доцнењето или непристигнувањето на пациентите на закажани прегледи се минато со апликацијата Dentify. Известувањето на пациентот преку СМС или е-mail 24 часа пред закажаниот термин е „задолжително“ за секоја ординација. Потсетник за редовен преглед 6 месеци по последната посета исто така автоматски се испраќа до пациентите како СМС или известување преку е-mail. Пациентите се особено среќни со роденденска честитка, бидејќи Вие сте ординација која мисли на своите пациенти.
Dentify размислува и за Вашите пациенти и испраќа известувања до пациентите за Вас.

SMS/е-mejl потсетник

Дали Вашите пациенти забораваат или доцнат на закажаниот термин?

Автоматско испраќање СМС/e-mail потсетници при закажување на термини во календарот и 24 часа пред закажаниот термин.
Благодарение на СМС/e-mail потсетникот, избегнете прекумерна гужва во чекалната и додадете дополнителна вредност на Вашиот начин за грижа на пациентите

Сметка/калкулација

Дали вашата стоматолошка ординација нуди услуги за дентален туризам?

Дали сакате да креирате проценка/калкулација за пациентот со два клика? Можете да дефинирате писмени гаранции во фактурата, како и услови за плаќање. Пишување посебни белешки во фактурата или печатење/симнување на фактурата со клик.

Зошто да го изберете Dentify?

Зошто на сите наши корисници им се допаѓа Dentify?

Dentify е сеопфатен систем дизајниран да го поддржи, подобри и оптимизира административното управување со стоматолошките клиники/ординации и заботехнички лаборатории од која било големина. Системот е дизајниран и развиен така што Вашите вработени можат лесно и брзо да ја користат. Ви помага да управувате со сите аспекти и да имате целосна контрола врз работата на Вашата клиника/ординација/лабораторија. Секогаш ќе можете побрзо и подетално да ја следите состојбата на Вашиот пациент, со што го зголемувате рејтингот на Вашата клиника/ординација/лабораторија.

0%
Dentify функционира online
0
држави во кои се користи Dentify
0%
поголема продуктивност
0%
го користат Dentify календарот