Дигитална картотека

Личните податоци на пациентите, здравствените картони, извршените интервенции, плановите за терапија, извештаите и сите други документи се безбедно зачувани во Dentify. Достапно на сите уреди, 100% онлајн.

Закажување на термини

Персонализирајте го календарот според потребите на Вашата клиника/ординација. Преглед на календарот по лекари или работни места. Додадете етикети и бои, дефинирајте го работното време на докторот. Приказ на календарот за 1, 2, 3 или 7 дена.

Калкулација/сметка

Најфлексибилно уредување на сметките и прв cloud систем поврзан со фискален принтер. Издавање фактури на англиски, германски и други јазици, како и во други валути. Можност за попусти, аванси, услови за плаќање, гаранции, закажување на контроли и.т.н

Online регистрација на пациенти

Пациентите со скенирање на QR-кодот објавен на информативниот пулт или со испраќање на линк за регистрација на e-mail или SMS, сами го пополнуваат дигиталниот картон преку своите мобилни телефони или таблет во стоматолошките клиники/ординации.

SMS/e-mejl нотификации

Автоматско испраќање SMS или е-mail нотификации до пациентот 24 часа пред закажаниот термин. Испраќање потсетници за контрола 6 месеци по последната посета на пациентот, како и испраќање роденденска честитка.

Дигитален потпис

Согласност за чувување на податоците на пациентот преку дигитален потпис за време на креирањето на дигиталниот картон или за време на online регистрацијата. Чувајте ги податоците на Вашите пациенти само со нивна писмена согласност.

Dentify е најдобро решение за

евиденција на пациенти.издавање на фискални сметки.план на терапија.здравствен прашалник за пациенти.закажување и организација на термини.калкулација.налог за лабораторија.документација за пациенти.

евиденција на пациенти.фискални сметки.план на терапија.здравствен прашалник.закажување.калкулација.налог за лабораторија.документација.

Прилагодете го Dentify за потребите на Вашата стоматолошкa клиникa/ординациja и/или заботехничкa лабораториja бидејќи Dentify е најфлексибилниот cloud систем за административно управување со истите. Dentify е софтверот избран и надграден од стоматолозите за подобрување и олеснување на нивното секојдневно работење. Заборавете на изгубеното време барајќи хартиени документи! Поедноставете го пристапот до картонот на пациентот, планот за лекување, одонтограмот преку најдобриот софтвер – Dentify

Дали сакате да го предефинирате дигиталниот картон на пациентот или да ја додадете вашата листа на интервенции?

 

Dentify мобилна апликација

Преземете ја апликацијата Dentify бесплатно. Пристапете до вашата тест-сметка во секое време, насекаде. Неограничен пристап.

  • БЕСПЛАТНА АПЛИКАЦИЈА

  • ЛИСТА НА ПАЦИЕНТИ

  • ДИГИТАЛНА КАРТОТЕКА

  • ЗАКАЖУВАЊЕ НА ТЕРМИНИ

App Store Badge
Google Play Badge

Како Dentify им го реши проблемот на многу стоматолошките клиники/ординации и заботехничките лаборатории?

Губењето на време барајќи информации за Вашите пациенти е веќе минато благодарение на online регистрацијата на пациентите во Dentify софтверот . Олеснете им на администрацијата во Вашата стоматолошкa клиникa/ординациja и/или заботехничкa лабораториja. Не дозволувајте Вашите пациенти да чекаат во чекалната по неколку часа. Организирајте го распоредот за закажување, Dentify ќе го извести вашиот пациент 24 часа пред терминот. Пациентите често го избираат време наместо квалитет поради чекањето, па не препуштајте ништо на случајноста. Со Dentify Ви се гарантира најдобра организација и највисока безбедност и заштита на податоците.

Што велат корисниците на Dentify?

Прочитајте ги впечатоците од користење на Dentify

Достапен
во секое време
и од секој уред

Др. Александар Трајаноски
доктор по стоматологија

Прв софтвер за заботехничка лабораторија

Стефан Трпкоски
забен техничар

Решена фискализација, вреди за сите пари

Др. Назим Камбери
доктор по стоматологија

Зошто да го изберете Dentify?

Зошто на сите наши корисници им се допаѓа Dentify?

Dentify е сеопфатен систем дизајниран да го поддржи, подобри и оптимизира административното управување со стоматолошките клиники/ординации и заботехнички лаборатории од која било големина. Системот е дизајниран и развиен така што Вашите вработени можат лесно и брзо да ја користат. Ви помага да управувате со сите аспекти и да имате целосна контрола врз работата на Вашата клиника/ординација/лабораторија. Секогаш ќе можете побрзо и подетално да ја следите состојбата на Вашиот пациент, со што го зголемувате рејтингот на Вашата клиника/ординација/лабораторија.

0%
Dentify функционира online
0
држави во кои се користи Dentify
0%
поголема продуктивност
0%
го користат Dentify календарот