Обезбедувате услуги за дентален туризам, а на пациентот од странство треба да му издадете фактура на

Германски јазик?Англиски јазик?Словенечки јазик?Француски јазик?

било кој јазик?

Фактура или калкулација – со или без попуст? Модулот за интегрирани сметки во дигиталната датотека е толку флексибилен што можете да го прилагодите на потребите на ординацијата или пациентите. Наплата по барање на пациентот на странски јазик или друга валута е можно само во софтверот Dentify.
Можете однапред да дефинирате гаранции за одредени протетски работи, кои ќе бидат прикажани во фактурата и да ги додадете со само еден клик.
Можете исто така однапред да го дефинирате начинот на плаќање или условите за плаќање. Преземање на фактурата во pdf поради потреба да се испрати на е-поштата на пациентот само со клик. Сметките Dentify може да ги задоволат дневните потреби на вашата ординација.

SMS/е-mejl потсетник

Дали Вашите пациенти забораваат или доцнат на закажаниот термин?

Автоматско испраќање СМС/e-mail потсетници при закажување на термини во календарот и 24 часа пред закажаниот термин.
Благодарение на СМС/e-mail потсетникот, избегнете прекумерна гужва во чекалната и додадете дополнителна вредност на Вашиот начин за грижа на пациентите

Сметка/калкулација

Дали вашата стоматолошка ординација нуди услуги за дентален туризам?

Дали сакате да креирате проценка/калкулација за пациентот со два клика? Можете да дефинирате писмени гаранции во фактурата, како и услови за плаќање. Пишување посебни белешки во фактурата или печатење/симнување на фактурата со клик.

Зошто да го изберете Dentify?

Зошто на сите наши корисници им се допаѓа Dentify?

Dentify е сеопфатен систем дизајниран да го поддржи, подобри и оптимизира административното управување со стоматолошките клиники/ординации и заботехнички лаборатории од која било големина. Системот е дизајниран и развиен така што Вашите вработени можат лесно и брзо да ја користат. Ви помага да управувате со сите аспекти и да имате целосна контрола врз работата на Вашата клиника/ординација/лабораторија. Секогаш ќе можете побрзо и подетално да ја следите состојбата на Вашиот пациент, со што го зголемувате рејтингот на Вашата клиника/ординација/лабораторија.

0%
Dentify функционира online
0
држави во кои се користи Dentify
0%
поголема продуктивност
0%
го користат Dentify календарот