Дали сакате долгорочно решение за менаџирање со Вашата стоматолошкa клиникa/ординациja и/или заботехничкa лабораториja?

Искористете ја нашата СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА
и заштедете пари!

Благодарение на Dentify, иднината на Вашата стоматолошкa клиникa/ординациja и/или заботехничкa лабораториja е обезбедена. Изберете еден од нашите пакети и уживајте во мирот кој засекогаш доаѓа со загарантирана цена. Без скриени трошоци или непријатни изненадувања – ние сме сигурна дигитална платформа која ќе помогне Вашиот бизнис да расте и да се развива.

Изберете го планот што најмногу Ви одговара
Месечно
Годишно
 • Број на пациенти:
  Број на пациенти:
 • Број на корисници:
  Број на корисници:
 • Простор на дискот:
  Простор на дискот:
 • E-mail / Тикет поддршка:
  E-mail / Тикет поддршка:
 • План на терапија:
  План на терапија:
 • Телефонска поддршка:
  Телефонска поддршка:
 • Додавање на документи:
  Додавање на документи:
 • Финансии:
  Финансии:
 • Фискализација:
  Фискализација:
 • Извештаи:
  Извештаи:
 • Телемедицина:
  Телемедицина:
 • Број на пациенти:
  Број на пациенти:
 • Број на корисници:
  Број на корисници:
 • Простор на дискот:
  Простор на дискот:
 • E-mail / Тикет поддршка:
  E-mail / Тикет поддршка:
 • План на терапија:
  План на терапија:
 • Телефонска поддршка:
  Телефонска поддршка:
 • Додавање на документи:
  Додавање на документи:
 • Финансии:
  Финансии:
 • Фискализација:
  Фискализација:
 • Извештаи:
  Извештаи:
 • Telemedicina:
  Telemedicina:
BASIC
30.00 €
 • Број на пациенти:
  100 пациенти
 • Број на корисници:
  2 корисника
 • Простор на дискот:
  0 MB простор
 • E-mail / Тикет поддршка:
 • План на терапија:
 • Телефонска поддршка:
  Не
 • Додавање на документи:
  Не
 • Финансии:
  Не
 • Фискализација:
  Не
 • Извештаи:
 • Телемедицина:
  Не
START
325.00 €
 • Број на пациенти:
  2000 пациенти
 • Број на корисници:
  2 корисника
 • Простор на дискот:
  2 MB простор
 • E-mail / Тикет поддршка:
 • План на терапија:
 • Телефонска поддршка:
  Не
 • Додавање на документи:
  Не
 • Финансии:
  Не
 • Фискализација:
  Не
 • Извештаи:
 • Telemedicina:
  Не
PREMIUM
45.00 €
 • Број на пациенти:
  3000 пациенти
 • Број на корисници:
  5 корисници
 • Простор на дискот:
  5 GB простор
 • E-mail / Тикет поддршка:
 • План на терапија:
 • Телефонска поддршка:
 • Додавање на документи:
 • Финансии:
 • Фискализација:
  Не
 • Извештаи:
 • Телемедицина:
  Не
PREMIUM
425.00 €
 • Број на пациенти:
  3000 пациенти
 • Број на корисници:
  5 корисници
 • Простор на дискот:
  5 GB простор
 • E-mail / Тикет поддршка:
 • План на терапија:
 • Телефонска поддршка:
 • Додавање на документи:
 • Финансии:
 • Фискализација:
  Не
 • Извештаи:
 • Telemedicina:
  Не
Best
ENTERPRICE
60.00 €
 • Број на пациенти:
  10000 пациенти
 • Број на корисници:
  Неограничено корисници
 • Простор на дискот:
  Неограничено простор
 • E-mail / Тикет поддршка:
 • План на терапија:
 • Телефонска поддршка:
 • Додавање на документи:
 • Финансии:
 • Фискализација:
 • Извештаи:
 • Телемедицина:
Best
ENTERPRICE
605.00 €
 • Број на пациенти:
  10000 пациенти
 • Број на корисници:
  Неограничено корисници
 • Простор на дискот:
  Неограничено простор
 • E-mail / Тикет поддршка:
 • План на терапија:
 • Телефонска поддршка:
 • Додавање на документи:
 • Финансии:
 • Фискализација:
 • Извештаи:
 • Telemedicina: