Дигиталната картотека е во ♥ до Dentify бидејќи:

ги чува личните податоци на пациентотго прикажува здравствениот прашалникги зачувува извршените интервенции

ги чува податоците за вас

Како можете да ги запомните сите податоци за пациентот без Dentify? Име и презиме да, но телефонски број или мејл адреса, како и интервенции? И не мора да се сеќавате, Dentify е Вашиот личен дигитален асистент. Последните извршени интервенции или дополнителни забелешки за извршената интервенција можат да бидат важна информација за сите наредни интервенции. Кој доктор каква интервенција направил? Dentify ги запомнува сите податоци за вас и Ви е достапен и надвор од клиниката и вон работното време.

SMS/е-mejl потсетник

Дали Вашите пациенти забораваат или доцнат на закажаниот термин?

Автоматско испраќање СМС/e-mail потсетници при закажување на термини во календарот и 24 часа пред закажаниот термин.
Благодарение на СМС/e-mail потсетникот, избегнете прекумерна гужва во чекалната и додадете дополнителна вредност на Вашиот начин за грижа на пациентите

Сметка/калкулација

Дали вашата стоматолошка ординација нуди услуги за дентален туризам?

Дали сакате да креирате проценка/калкулација за пациентот со два клика? Можете да дефинирате писмени гаранции во фактурата, како и услови за плаќање. Пишување посебни белешки во фактурата или печатење/симнување на фактурата со клик.

Зошто да го изберете Dentify?

Зошто на сите наши корисници им се допаѓа Dentify?

Dentify е сеопфатен систем дизајниран да го поддржи, подобри и оптимизира административното управување со стоматолошките клиники/ординации и заботехнички лаборатории од која било големина. Системот е дизајниран и развиен така што Вашите вработени можат лесно и брзо да ја користат. Ви помага да управувате со сите аспекти и да имате целосна контрола врз работата на Вашата клиника/ординација/лабораторија. Секогаш ќе можете побрзо и подетално да ја следите состојбата на Вашиот пациент, со што го зголемувате рејтингот на Вашата клиника/ординација/лабораторија.

0%
Dentify функционира online
0
држави во кои се користи Dentify
0%
поголема продуктивност
0%
го користат Dentify календарот