Зошто да го изберете Dentify?

...бидејќи тоа е најдобриот систем за Вас...бидејќи тоа е првиот cloud софтвер...бидејќи Вашите податоци се безбедно зачувани...бидејќи успешно постоиме веќе 6 години

Причината поради која стоматолошките клиники/ординации и заботехничките лаборатории се префрлаат на cloud систем е да се подобри административното управување, како и достапноста на сите информации или податоци надвор од  работното место.

Благодарение на современите технологии, можете да ги складирате сите податоци за пациентот на едно место, кои се безбедни, секогаш достапни, а ризикот од губење на податоци е намален на 0%.

Clous системот Ви овозможува пристап до податоците дури и кога сте далеку од работното место, бидејќи таа овозможува пристап до Вашата сметка на сите уреди, без разлика каде се наоѓате.

Предностите на Dentify cloud системот се:

  • сите податоци се сигурно зачувани

  • автоматска надградба на системот

  • нема потреба од инсталација на PC

  • нема дополнителни трошоци освен месечната/годишната претплата

  • секогаш достапна корисничка поддршка

SMS/е-mejl потсетник

Дали Вашите пациенти забораваат или доцнат на закажаниот термин?

Автоматско испраќање СМС/e-mail потсетници при закажување на термини во календарот и 24 часа пред закажаниот термин.
Благодарение на СМС/e-mail потсетникот, избегнете прекумерна гужва во чекалната и додадете дополнителна вредност на Вашиот начин за грижа на пациентите

Сметка/калкулација

Дали вашата стоматолошка ординација нуди услуги за дентален туризам?

Дали сакате да креирате проценка/калкулација за пациентот со два клика? Можете да дефинирате писмени гаранции во фактурата, како и услови за плаќање. Пишување посебни белешки во фактурата или печатење/симнување на фактурата со клик.

Зошто да го изберете Dentify?

Зошто на сите наши корисници им се допаѓа Dentify?

Dentify е сеопфатен систем дизајниран да го поддржи, подобри и оптимизира административното управување со стоматолошките клиники/ординации и заботехнички лаборатории од која било големина. Системот е дизајниран и развиен така што Вашите вработени можат лесно и брзо да ја користат. Ви помага да управувате со сите аспекти и да имате целосна контрола врз работата на Вашата клиника/ординација/лабораторија. Секогаш ќе можете побрзо и подетално да ја следите состојбата на Вашиот пациент, со што го зголемувате рејтингот на Вашата клиника/ординација/лабораторија.

0%
Dentify функционира online
0
држави во кои се користи Dentify
0%
поголема продуктивност
0%
го користат Dentify календарот