Пациентот сам го пополнува дигиталниот картон

со скенирање на QR-кодот на ординацијатасо испраќање на линк преку СМС поракасо испраќање на линк преку e-mail

од мобилен телефон

Dentify функција која ќе го олесни и забрза создавањето на дигитална картотека.
Пациентот го скенира QR-кодот со својот телефон, потоа ја пополнува дигиталната картичка, ги внесува своите податоци и дигиталната картичка е готова. Станете модерна ординација и овозможете им можност на пациентите да учествуваат во процесот на дигитална евиденција. Пациентите ќе ја сакаат оваа услуга и нема лесно да го менуваат својот стоматолог.

SMS/е-mejl потсетник

Дали Вашите пациенти забораваат или доцнат на закажаниот термин?

Автоматско испраќање СМС/e-mail потсетници при закажување на термини во календарот и 24 часа пред закажаниот термин.
Благодарение на СМС/e-mail потсетникот, избегнете прекумерна гужва во чекалната и додадете дополнителна вредност на Вашиот начин за грижа на пациентите

Сметка/калкулација

Дали вашата стоматолошка ординација нуди услуги за дентален туризам?

Дали сакате да креирате проценка/калкулација за пациентот со два клика? Можете да дефинирате писмени гаранции во фактурата, како и услови за плаќање. Пишување посебни белешки во фактурата или печатење/симнување на фактурата со клик.

Зошто да го изберете Dentify?

Зошто на сите наши корисници им се допаѓа Dentify?

Dentify е сеопфатен систем дизајниран да го поддржи, подобри и оптимизира административното управување со стоматолошките клиники/ординации и заботехнички лаборатории од која било големина. Системот е дизајниран и развиен така што Вашите вработени можат лесно и брзо да ја користат. Ви помага да управувате со сите аспекти и да имате целосна контрола врз работата на Вашата клиника/ординација/лабораторија. Секогаш ќе можете побрзо и подетално да ја следите состојбата на Вашиот пациент, со што го зголемувате рејтингот на Вашата клиника/ординација/лабораторија.

0%
Dentify функционира online
0
држави во кои се користи Dentify
0%
поголема продуктивност
0%
го користат Dentify календарот